top of page

Enllaços

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya engloba la comarca de l’Alt Urgell i els municipis de la part occidental de la Cerdanya. Es tracta d’un territori pirenaic, amb unes característiques clarament muntanyoses i una varietat paisatgística que constitueix, per si sola, una riquesa natural que defineix la identitat de la zona.

 

Durant l’any 2009 moltes persones del territori han pres part en l’elaboració d’aquesta la diagnosi participativa, que s’ha realitzat com a primera fase del procés participatiu “Quin futur volem per al Baridà?” iniciat l’octubre del 2008. Una vegada finalitzada aquesta primera part del treball, es dóna pas a la segona, que consisteix en elaborar un Pla d’Acció per al territori, el qual prendrà com a base els resultats del taller del dia 26 i els resultats de la diagnosi participativa. El Pla d’Acció marcarà les línies d’actuació a seguir els propers anys per a la promoció i desenvolupament dels municipis del Baridà.

 

Gustum és un projecte de cooperació interterritorial impulsat per 10 grups d’acció local (Lleida, Balears i el País Basc) que té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori i de la seva sinergia amb la restauració, el turisme i el comerç.

 

fantàstic recull de receptes i cuina gestionat per una veïna de Músser. Si ets amant de la cuina, de receptes de tota la vida o de les més atrevides, no pots deixar de visitar aquesta pàgina.

 

 

 

 

El Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya és una fundació privada que té com a objectiu generar projectes i actuacions d’assistència tècnica i assessorament per tal de contribuir al desenvolupament i a la dinamització dels territoris rurals, i/o de muntanya, zones desafavorides i altres territoris amb interessos comuns. Amb un objectiu estratègic, contribuir a la millora de la qualitat de vida de les poblacions rurals.

 

La missió de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran és la impulsar el desenvolupament socioeconòmic integral de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran i la de contribuir al desplegament de les polítiques de planificació territorial de la Generalitat de Catalunya, i especialment al Pla Territorial de l’Alt Pirineu i Aran.

bottom of page